Geobattle-jaar 21-22

Aangezien het Covid-19 virus nog steeds niet onder volledig controle is, hebben we er voor gekozen om dit schooljaar een aangepast programma aan te bieden t.a.v. de organistatie van de GEObattle.

  1. Scholen kunnen op hun eigen VO-school een lokale GEObattle organiseren. De opgave gaat op dezelfde manier als voorgaande jaren: middels het inschrijfformulier (te vinden op de website van GEObattle.nl). Opgave is gratis. Na opgave ontvang je het nieuwe wachtwoord van het intranetgedeelte. Op dit intranetgedeelte vind je alle (digitale) organisatiebestanden.
  2. Dit schooljaar wordt er (voorlopig) nog geen NK-GEObattle georganiseerd. De vooruitzichten voor komende herfst en winter zijn nog niet volledig te overzien. Mochten de ontwikkeling zo positief zijn dan kan dit besluit herroepen worden. Dit zal dan gecommuniceerd worden via deze website en en de Facebookpagina ‘Aardrijkskunde in het VO’. De winnende teams van de lokale (officieel) aangemelde GEObattles kunnen dan alsnog deelnemen aan dit NK-aardrijkskunde (=NK GEObattle)!!!

Aangezien het Covid-19 virus nog steeds niet onder volledig controle is, hebben we er voor gekozen om dit schooljaar een aangepast programma aan te bieden t.a.v. de organistatie van de GEObattle.

  1. Scholen kunnen op hun eigen VO-school een lokale GEObattle organiseren. De opgave gaat op dezelfde manier als voorgaande jaren: middels het inschrijfformulier (te vinden op de website van GEObattle.nl). Opgave is gratis. Na opgave ontvang je het nieuwe wachtwoord van het intranetgedeelte. Op dit intranetgedeelte vind je alle (digitale) organisatiebestanden.
  2. Dit schooljaar wordt er (voorlopig) nog geen NK-GEObattle georganiseerd. De vooruitzichten voor komende herfst en winter zijn nog niet volledig te overzien. Mochten de ontwikkeling zo positief zijn dan kan dit besluit herroepen worden. Dit zal dan gecommuniceerd worden via deze website en en de Facebookpagina ‘Aardrijkskunde in het VO’. De winnende teams van de lokale (officieel) aangemelde GEObattles kunnen dan alsnog deelnemen aan dit NK-aardrijkskunde (=NK GEObattle)!!!