Geobattle-jaar 23-24

Versie 12 juli 2023

Na een aantal jaren waarin de GEObattle niet (overal) georganiseerd kon worden, is dat nu wel weer mogelijk. Maar door de coronajaren zijn de werkzaamheden van de organisatoren veranderd. We zijn ons op dit moment aan het bezinnen op het doorzetten van de GEObattle of niet…… Dit jaar kiezen we voor de volgende aangepaste variant.

 

  1. Scholen kunnen op hun eigen VO-school een lokale GEObattle organiseren. De opgave gaat op dezelfde manier als voorgaande jaren: door middel van het inschrijfformulier (te vinden op de website van GEObattle.nl). Opgave is gratis. Na opgave ontvang je het nieuwe wachtwoord van het intranetgedeelte. Op dit intranetgedeelte vind je alle (digitale) organisatiebestanden.
  2. Gedurende het schooljaar wordt er besloten of er een NK-GEObattle georganiseerd wordt. Dit is op dit moment dus nog niet duidelijk!!. Dit zal dan gecommuniceerd worden via deze website en de Facebookpagina ‘Aardrijkskunde in het VO’. De winnende teams van de lokale (officieel) aangemelde GEObattles kunnen dan alsnog deelnemen aan dit NK-aardrijkskunde (=NK GEObattle)!!! Dit geld alleen voor de officieel aangemelde GEObattles die voor 1 februari 2024 zijn georganiseerd.